nieuws

Catering wordt vak op hotelschool

Catering

Cateringmanagement wordt een keuzevak op de Hotelschool Den Haag. De nieuwe module die bestemd is voor studenten die aan het begin van hun derde jaar staan, zal in mei van start gaan, zo heeft de school aan Misset Catering laten weten.

Catering wordt vak op hotelschool

De Haagse school heeft Fabian Fagel, een telg uit de bekende horecafamilie, aangetrokken om de nieuwe module van de grond te tillen. ‘Het is de bedoeling dat alle takken van de catering meegenomen worden’, aldus Fagel.

Op de Hotelschool is onlangs een informatiedag gehouden. Deskundigen uit de catering lichtten daar het vak toe. De bijeenkomst werd bijgewoond door bijna 30 studenten. De komende weken moet blijken hoe groot de belangstelling onder studenten voor het nieuwe vak daadwerkelijk is.

De school heeft cateringmanagement als keuzevak toegevoegd omdat de kennis van de meeste studenten op cateringgebied tekort schiet. Ze weten wel wat partycatering inhoudt, maar haken af als andere takken, zoals bedrijfscatering, ter sprake komen. De module die wordt besloten met het inleveren van een tender, zal acht weken in beslag nemen.

Reageer op dit artikel