nieuws

Cateringkok wil meer televisiewerk

Catering

Rob van den Broek van Taste Catering and Promotion uit Zevenbergen werkt voor het tv-programma Life & Cooking. Van den Broek wil meer bij tv om zo de naam van het nog jonge bedrijf uit te bouwen. Dat laat hij weten in dagblad BN/De Stem.

Cateringkok wil meer televisiewerk

Helaas werd Van den Broek zelf niet de opvolger van Rudolph van Veen bij Life & Cooking. De caterkok en afgestudeerd accountmanager ‘verloor’ de screentest van de huidige sidekick van Carlo (Boszhard) en Irene (Moors), Vincent van Essen. Door een eerder contact met Van Essen zit Van den Broek nu wel in de culinaire redactie van het populaire middagprogramma. En belangrijker, hij verzorgt de mise-en-place.

Van den Broek wil graag door met culinaire presentaties voor televisie en zo door naar grote bedrijven, stelt hij in BN/De Stem. Samen met compagnon André van Dongen hebben ze sinds twee jaar het cateringbedrijf. Het tv-werk zorgt voor een goede promotie van het nog jonge bedrijf. ‘Ik kan me geen betere reclame wensen.’

In de eerste uitzending van Life & Cooking van het nieuwe seizoen zet de koks de Turkse keuken centraal. Overigens vindt Van den Broek het geen probleem dat er in het programma alleen gewerkt wordt met bak- en braadproducten van Unilever. ‘Zonder commercie geen televisie’, vertrouwt hij het dagblad toe.

Reageer op dit artikel