nieuws

Colour Kitchen straks van start bij de Rabobank

Catering

Rabobank Alkmaar heeft The Colour Kitchen at work uitgekozen als haar nieuwe cateringpartner. De formule is vanuit de horeca vertaald naar de partycatering en de bedrijfscatering. The Colour Kitchen helpt mensen ‘aan te haken in de maatschappij’.

Colour Kitchen straks van start bij de Rabobank

The Colour Kitchen at work laat weten met veel passie en hard werken een goede offerte te hebben neergelegd bij de Rabobank. ‘En met succes. Niet veel later kregen we te horen dat we bij de hoogste twee scores zaten en door gingen naar de presentatieronde.’

De formule werd met verve gepresenteerd. De ‘beoordelaars’ konden proeven van de gerechten en de service beleven. ‘Verkopen? Nee, vertellen vanuit het hart. Oprechter kun je het niet krijgen.’

Op de website van The Colour Kitchen wordt gemeld: ‘Nog diezelfde dag werden we gebeld dat we unaniem zijn verkozen tot gewenste cateringpartner voor de Rabobank Alkmaar. Niet alleen omdat we als beste uit de bus kwamen, maar ook omdat ons concept qua visie aansluit op wat de Rabobank in de toekomst wil uitstralen.’

Reageer op dit artikel