nieuws

De Doelen en Maison van den Boer bijna 40 jaar samen

Catering

Maison van den Boer blijft ook in 2012 de vaste cateraar van evenementenlocatie De Doelen. Beide partijen stevenen af op een 40-jarig samenwerkingsverband.

De Doelen en Maison van den Boer bijna 40 jaar samen

Partycateraar Maison van den Boer en concert- en congresgebouw De Doelen zijn een samenwerkingscontract aangegaan voor kalenderjaar 2012. De directeuren Jeroen Enzerink (Maison van den Boer) en Anton Vliegenthart (De Doelen) gaan hiermee het 38ste jaar in van een intensieve samenwerking.

‘We zijn uitermate content met de diensten en producten van Maison van den Boer. Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijke aspecten binnen De Doelen en zij dragen hier zeker aan bij’, aldus Anton Vliegenthart.

Ook Jeroen Enzerink van Maison van den Boer ziet het helemaal zitten. ‘We kijken uit naar weer een jaar vol mooie projecten in samenwerking met De Doelen.’

Reageer op dit artikel