nieuws

Duurzaam beleg voor Maison van den Boer

Catering

Maison van den Boer heeft gekozen voor het assortiment ‘Hart voor Smaak’ van leverancier Huis van Beleg. Dat meldt de Taskforce Marktontwikkeling Biologische Landbouw. Het assortiment is 100 procent duurzaam volgens de criteria van de rijksoverheid en bestaat uit biologische producten en diervriendelijke kip- en varkensvleesproducten.

Duurzaam beleg voor Maison van den Boer

Het assortiment omvat inmiddels meer dan 150 artikelen. Alle artikelen zijn bekroond met het ‘Beter Leven Kenmerk’ van de Dierenbescherming, ofwel drie sterren voor de biologische producten en één ster voor de diervriendelijke producten, aldus de Taskforce.

‘Maison van den Boer was op zoek naar kwaliteit, smaak én duurzame producten, o.a. voor haar locatie het World Forum in Den Haag en heeft uiteindelijk gekozen voor het assortiment ‘Hart voor Smaak’.’

Meer ‘biologisch’ nieuws: