nieuws

Eerste top10 contractcatering

Catering

De Misset Horeca Top100 van grootste horecabrands en -bedrijven verschijnt vandaag. In de nieuwe hitlijst worden voor het eerst cateringbedrijven opgenomen. Er is zowel voor bedrijfs- als partycatering een ranglijst.

Eerste top10 contractcatering

De lijsten worden samengesteld op basis van de jaaromzetten. De cateraars verstrekken de cijfers en gegevens via speciale Top100 formulieren veelal zelf. De redactie beroept zich verder op deskundige bronnen.

Sodexho op 1

In de Top10 van bedrijfs- of contractcatering staat Sodexho op 1 met 360 miljoen euro. Tweede is Compass Group Nederland met 280 miljoen en derde is Albron met 239 miljoen. De Top5 partycatering wordt aangevoerd door de Koninklijke Van den Boer Groep (75 mln.), gevolgd door Jaarbeurs Catering (36 mln.) en de Arjan van Dijk Groep (35 mln.).

Goed beeld van de foodservice

Behalve de ranglijsten staan er in de speciale uitgave ook artikelen over de betreffende cateraars, ter introductie bij de lezers. Het overzicht van cateraars in de Misset Horeca Top100 komt er mede omdat dit blad sinds 2006 bij de ‘Misset-familie’ hoort. Maar vooral om een nog beter beeld te geven van de foodservice markt.

Complete lijst in nieuwe nummer

De complete lijst staat in de nieuwe Misset Horeca. In de nieuwe editie van Misset Catering ook een overzicht van de best scorende cateraars. Al het nieuws van de Misset Horeca Top100 is hier te vinden.

Reageer op dit artikel