nieuws

Gegevens hygiëne moeten straks openbaar gemaakt worden

Catering

Controlegegevens met betrekking tot voedselveiligheid moeten met ingang van 1 januari 2012 openbaar gemaakt worden. Dat meldt de gilden Academie. Het is een maatregel van de Voedsel en Waren Autoriteit.

Gegevens hygiëne moeten straks openbaar gemaakt worden

De concrete gevolgen van deze maatregel voor zorginstellingen worden uit de doeken gedaan tijdens een studiemiddag Hygiëne. Deze vindt plaats op dinsdag 8 november in Hotel De Nieuwe Wereld in Wageningen.

De studiemiddag is bestemd voor professionals in gastvrije zorg in zorginstellingen. Experts van Houwers Holtackers, een inspectiebedrijf, verzorgen de inhoud en dragen naast kennis ook praktische tips en een handout aan. De dag wordt georganiseerd door de Gilden Academie.

Reageer op dit artikel