nieuws

Gooische Catering lanceert Het Kerst Diner Pakket

Catering

Voor mensen die thuis heerlijk willen dineren en borrelen met kerst maar geen werk willen hebben, komt Gooische Catering in Bussum met Het Kerst Diner Pakket. Daarmee ‘ontzorgt’ de cateraar de klant. ‘Het is een moderne oplossing die past in deze drukke tijd.

Gooische Catering lanceert Het Kerst Diner Pakket

Chef-kok en eigenaar Jan van der Linden: ‘Dit concept is gericht op mensen die met kerst extra willen genieten en niet de hele dag druk willen zijn in de keuken.’ In het Kerst Diner Pakket zijn borrelhappen en diner voorbereid. In een handomdraai zet de afnemer een exclusief viergangen diner op tafel met de kerst.

Het kerstconcept staat volgens Gooische Catering voor kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging. Van der Linden: ‘Kwaliteit omdat we alleen met verse producten werken en alles vers bereid is. Flexibiliteit omdat u keuzes kunt maken in de gerechten en hiermee uw eigen kerstmenu kunt samenstellen. Ontzorging omdat uw gasten lekker kunnen genieten van het kerstdiner terwijl wij de voorbereiding overnemen.’

Daarnaast kunnen klanten nu ook de afwas aan Gooische Catering overlaten. ‘Wij halen die de volgende dag bij u op.’

Het Kerst Diner Pakket wordt op de dag zelf in speciale koelboxen afgeleverd, vergezeld van een duidelijke beschrijving voor het afmaken en opwarmen. Alle gerechten zijn geportioneerd en per gerecht verpakt. Het Kerst Diner Pakket wordt geleverd inclusief servies en bestek.

Meer informatie http://kerst.gooische-catering.nl/catering-kerst-diner-pakket

Reageer op dit artikel