nieuws

Groot onderwijscontract Sodexo

Catering

Sodexo Education is de nieuwe cateringpartner van de Universiteit Twente. Per 1 juli 2008 start het nieuwe cateringcontract voor een duur van acht jaar. Voor de in totaal 10.000 studenten en medewerkers, verdeeld over de tien locaties, heeft Sodexo naar eigen zeggen veel in petto.

Groot onderwijscontract Sodexo

Zo wordt onder andere het nieuwe cateringconcept ‘Fair2Food’ geïntroduceerd. ‘De nadruk van dit concept ligt op een optimale sfeer- en versbeleving van eerlijke, trendy en gezonde producten. De Universiteit staat bekend om zijn ondernemende aanpak. Gezamenlijk met de Universiteit gaan wij alle locaties de komende jaren verder professionaliseren’, meldt Sodexo in een persbericht.

De Universiteit kent een eigen beheer situatie, waar momenteel 40 medewerkers werkzaam zijn. Sodexo neemt deze nieuwe medewerkers over. ‘Wij hebben een succesvol jaar achter de rug’, aldus Danny Wurms, Manager Sales & Marketing. ‘Onlangs hebben wij eveneens Avans Hogescholen en de TU Delft mogen verwelkomen. De trend in de markt ligt op het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening.’

Reageer op dit artikel