nieuws

IJsselstein krijgt opvallend grootkeukencentrum

Catering

Keukenapparatuurproducent Bartscher en cateraar Broere opent begin oktober het Utrechtse IJsselstein het Bartscher Experience Centre, een grootkeukencentrum met showroom, demonstratiekeuken, kookschool en cateringkeuken.

IJsselstein krijgt opvallend grootkeukencentrum

Bartscher neemt 300 van de in totaal 400 vierkante meter in beslag met hun showroom, demonstratiekeuken en kookstudio. ‘We willen ons op een beperkte oppervlakte opvallend presenteren, door meer te bieden dan alleen een statische showroom’, zegt Maurits Eissens, die het Duitse Bartscher vertegenwoordigt in de Benelux.

‘Ik weet uit ervaring dat je ondernemers en koks veel plezier doet als ze apparatuur in werking zien. Laat ze in de cateringkeuken maar zelf achter het fornuis gaan staan of in de demonstratiekeuken combi-steamers uitproberen. Zo ervaren ze de kwaliteit het beste.’

Eissens is blij met de nauwe samenwerking met Catering Broere, die huist op de benedenverdieping. Deze bedrijfs- en partycateraar heeft de keuken namelijk volledig ingericht met apparatuur van Bartscher.

Eissens: ‘Ik zie dat als bijzondere toegevoegde waarde, want op afspraak kunnen ondernemers en koks deze keuken in vol bedrijf zien en gebruiken.’

De officiële opening van het Bartscher Experience Centre zal op 8 oktober 2008 door horecacoryfee Dick Wildeman samen met Maurits Eissens op culinaire wijze geschieden.

Reageer op dit artikel