nieuws

Inschrijving Lekkerste Broodjes-wedstrijden van start

Catering

De inschrijving voor de vakwedstrijden Het Lekkerste Broodje Horeca, Het Lekkerste Broodje Catering en Lekker Anders (voor medewerkers met een verstandelijke handicap) is weer geopend. De wedstrijden vinden plaats op de Horecava 2010.

Inschrijving Lekkerste Broodjes-wedstrijden van start

De wedstrijden Lekkerste Broodje Horeca en Lekkerste Broodje Catering kennen dit jaar een nieuwe opzet met het oog op de trends snelheid en gezondheid. Verder ligt de nadruk op innovatie.

Voor alle wedstrijden geldt dat er door de deelnemers gebruik moet worden gemaakt van de Caloriechecker voor de Horeca en de kostprijscalculator van het bedrijfschap Horeca en Catering. De wedstrijden vinden plaats op de Horecava 2010 in de Amsterdam RAI. Inschrijven kan tot en met zondag 15 november.

De organisator van Het Lekkerste Broodje, Koninklijke Horeca Nederland (KHN), koos voor de wedstrijd begin dit jaar voor een nieuwe opzet. Deelnemers moesten in een ‘ready steay cook’-omgeving het Lekkerste Broodje maken met een Vikornbroodje en vis als beleg.

Reageer op dit artikel