nieuws

Jaarbeurs van start met werelds Foodconcept

Catering

Jaarbeurs Catering is van start gegaan met een werelds foodconcept. The Foodgate is dinsdag 11 januari voor het eerst geopend tijdens de Vakantiebeurs. De Jaarbeurs is daarmee een foodcourt rijker. The Foodgate, ook wel de poort naar de wereldkeuken, biedt 400 zitplaatsen.

Jaarbeurs van start met werelds Foodconcept

The Foodgate biedt gerechten van vier wereldkeukens, namelijk Italiaans, Amerikaans, Oosters en Frans. Met de naam, uitstraling en inrichting geeft The Foodgate de foodcorners – Oriental, Con Gusto, Le Parisien en The American – een eigen gezicht. Daarnaast kunnen bezoekers terecht voor salades bij de Saladscorner en fruit en verse sappen bij Fruit & Juices.

Niet alleen assortiment ook inrichting, decoratie, kleuren en materialen zijn op de verschillende ‘werelden’ afgestemd. Alles past bij de specifieke keuken waar de gast iets te eten of te drinken haalt, aldus Jaarbeurs Catering Services.

Bij de inrichting is rekening gehouden met grote stromen bezoekers. Het restaurant is ruimtelijk opgezet, bij de entree bevindt zich in elke hoek een wereld, die een eigen keuken, assortiment en aankleding kent. Bij de corners kan de bezoeker pakken waar hij zin in heeft. De bezoekers nemen plaats aan lange tafels of aan hoge ‘boomtafels’.