nieuws

Kraanwater met toegevoegde waarde op Lowlands

Catering

Met behulp van een speciale waterbar kan kraanwater van meerwaarde worden voorzien. Lowlands Festival beleeft de primeur met de DrinkWaterBar. Deze gaat daarna in de verhuur en verkoop, zo wordt gemeld op LinkedIn.nl.

Kraanwater met toegevoegde waarde op Lowlands

Nederland beschikt over het schoonste kraanwater ter wereld, maar toch worden we massaal verleid internationaal geproduceerde dranken te consumeren, zo meldt Watercompany. ‘De DrinkWaterBar biedt het alternatief door gebruik te maken van kraanwater; een gezond, eerlijk en duurzaam drankje.’

De DrinkWaterBar voegt op drie manieren waarde toe aan kraanwater: Smaak, educatie en beleving. ‘Mensen meer laten genieten van water, daar gaat het om.’ De DrinkWaterBar is een initiatief van Sustainable Dance Club & Project Helder:

De Sustainable Dance Club geeft duurzaamheid een plek in de evenementen-branche, met producten die mensen laten zien dat duurzaamheid ook leuk kan zijn. Bekend is de energie opwekkende dansvloer. Project Helder is een jong ontwerp- en adviesbureau dat producten en diensten aanbiedt die het gedrag van bedrijven en consumenten op een positieve manier beïnvloeden.

Zie ook www.drinkwaterbar.com.