nieuws

Ook aanbestedingen catering op nieuwe site

Catering

Cateraars krijgen steeds vaker te maken met aanbestedingen. Al dan niet van Europese aard. De nieuwe site tenderguide.nl biedt ook aanbestedingen in cateringland.

Ook aanbestedingen catering op nieuwe site

Hoewel de site vooral gericht lijkt op het Midden- en Kleinbedrijf kunnen, naar eigen ervaring, ook cateraars er op terecht. ‘Dit internetportaal brengt overheidsaanbestedingen dichterbij’, zeggen de initiatiefnemers zelf.

‘Veel bedrijven zien op tegen de vaak omslachtige procedures rondom aanbestedingen van overheidsorganisaties. Binnen het MKB is er meestal onvoldoende kennis van deze materie aanwezig, dan wel geen tijd voor gedegen research. Het gebrek aan vertrouwen dat de eigen onderneming kansrijk kan zijn, speelt ook een grote rol. Hierdoor gaan vele aantrekkelijke opdrachten aan het MKB voorbij’, aldus TenderGuide.

‘De internetportaal is gebruiksvriendelijk, actueel en compleet is. Volledig afgestemd op deze doelgroep, maatwerk dus’. Voor juridische actualiteiten en ondersteuning wordt samengewerkt met Mr. Suzanne Brackmann. Brackmann Aanbestedingsspecialist verzorgt onder andere een periodieke column.

Het signaleren van aanbestedingen is iets wat nu ook al gebeurt, zegt TenderGuide zelf. ‘Maar wij gaan veel verder. Middels een beveiligde login heeft de gebruiker duidelijk zicht op de lopende inschrijvingen, projecten, afgeronde opdrachten en referenties.’

Meer bedrijfscatering:

Reageer op dit artikel