nieuws

Oseven ontvangt 50.000 gasten op tennistoernooi

Catering

Cateraar Oseven heeft tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament 50.000 gasten mogen ontvangen in het speciaal voor dit tennistoernooi gebouwde vip-dorp in het Rotterdamse Ahoy.

Oseven ontvangt 50.000 gasten op tennistoernooi

De gasten konden tijdens het tennistoernooi in Rotterdam terecht in diverse restaurants waaronder het a la carte restaurant Senses. In D’urban dish werd een shared dining principe gehanteerd met Italiaanse gerechten. Alles werd speciaal geclusterd in een vip-dorp dat voor dit toernooi is gerealiseerd.

In Bites konden de toernooibezoekers zelf een menu samenstellen. Daarnaast waren er ook een champagnebar en een sushi- en dim sum bar.

Algemeen directeur Erwin Verschoor en projectmanager Carla Spiljard kijken tevreden terug op de week. ‘De positieve reacties van de bezoekers zijn een bevestiging dat de vorig jaar ingeslagen weg echt een succes is.’