nieuws

Reeks nieuwe contracten De Vos Groep

Catering

De Vos Groep Cater-Plus uit Houten heeft een reeks nieuwe contracten gescoord. Daar zitten enkele aansprekende overeenkomsten tussen. De cateraar is onderdeel van De Vos Groep Facility & Core Support.

Reeks nieuwe contracten De Vos Groep

Directeur Ronald Bartels meldt dat aan de redactie van Misset Catering. De Vos Groep Cater-Plus is sinds 4 augustus de bedrijfscateraar voor ONVZ Zorgverzekeraar.

Al eerder werd het het contract met de Gemeente Utrecht met betrekking tot het exclusief cateren van alle uitvaarten op de openbare begraafplaatsen in Utrecht verlengd. Sinds mei dit jaar verzorgt De Vos de bedrijfsrestauratieve faciliteiten van Bruna, dat van Utrecht naar Houten verhuisde.

Bartels: ‘Wij zijn trots op deze mooie contracten en zijn druk bezig met nog een aantal onderhandelingen om ook in de tweede helft van 2008 nog een extra groei door te maken.’

Reageer op dit artikel