nieuws

Select Catering in nieuwe filmmuseum

Catering

De opening van EYE Amsterdam, het nieuwe filmmuseum aan het IJ, wordt gevierd met een festivalweek van 5 t/m 11 april. Select Catering is daarbij partner. Half april, na de openingsactiviteiten, wordt EYE bar-restaurant officieel geopend.

Select Catering in nieuwe filmmuseum

EYE, het nieuwe filmmuseum, is centraal gelegen tegenover Amsterdam Centraal Station, aan de IJpromenade 1 in Amsterdam-Noord. Naast vier filmzalen, een tentoonstellingsruimte, een interactieve Basement, een educatieve ruimte, een winkel en een bar-restaurant, biedt EYE ook uitgebreide mogelijkheden voor zaalverhuur.

Na de openingsweek wordt EYE opengesteld voor verhuur aan onder andere zakelijke partijen, (film)festivals en congressen. Select Catering treedt hierbij op als de exclusieve cateraar. EYE bar-restaurant dat later in april, na de festivalweek, wordt geopend, valt hier niet onder en opereert zelfstandig.

Tom Jongen, directeur Select Catering, zegt hierover in een persbericht: ‘Ik ben trots dat wij de cateringpartner zijn geworden van EYE voor evenementen. Het is een bijzonder gebouw met vele mogelijkheden.’

Reageer op dit artikel