nieuws

Slippens voorspelt sterke groei Sligro

Catering

Algemeen directeur Abel Slippens van Sligro Food Group voorspelt dat het bedrijf de komende jaren met 5 tot 10 procent per jaar zal groeien. ‘We willen als een olievlek uitbreiden.

Slippens voorspelt sterke groei Sligro

Dat zei Slippens, onlangs gekozen tot topman van het jaar, in een interview met Radio 1. ‘De stappen die we de komende jaren gaan zetten, hebben een degelijk karakter. Het moeten stappen zijn die we kunnen overzien.’

‘Alles wat niet groeit, gaat dood’

Slippens noemde hierbij percentages van 5 tot 10 procent groei per jaar. ‘Alles wat niet groeit, gaat dood, maar alles wat te hard groeit, overleeft het eveneens niet.’ Volgens Slippens, die eerder aangaf in 2009 te willen stoppen, is de beheerste groei het geheim van het succes van zijn bedrijf. Vorig jaar nam het bedrijf groothandel Inversco en een groot deel van de door Laurus verkochte Edah-filialen over.

Reageer op dit artikel