nieuws

Sodexo runt beste ‘grote’ bedrijfsrestaurant

Catering

Het beste bedrijfsrestaurant van Nederland wordt gerund door de grootste contractcateraar van Nederland, Sodexo. Het restaurant op het kantoor van spoorwegbeheerder Prorail in Utrecht is bekroond met een Misset Catering Award in de categorie Beste Bedrijfsrestaurant ‘Groot’.

Sodexo runt beste ‘grote’ bedrijfsrestaurant

Ofwel een restaurant met meer dan vijf cateringmedewerkers. De jury bezocht de drie finalisten Albron bij Sabic in Bergen op Zoom, Sodexo bij Prorail in Utrecht en Randstad in Diemen, dat het personeelsrestaurant in eigen beheer heeft. Er was een speciale dank aan de facilitymanagers van de ondernemingen.

» Bekijk hier een fotoreportage

‘Een belangrijke sleutel voor innovatie en verdere ontwikkeling van het bedrijfsrestaurant ligt bij de opdrachtgever. Dat de facilitymanagers deze wedstrijd omarmen en hun interne of externe cateraar van harte aanbevelen, doet ons goed’, aldus de jury. ‘De cateringbranche is hiermee gediend. Het bedrijfsrestaurant is een plek waar de werkende mens van een gezonde maaltijd kan genieten in een sfeervolle gastvrije omgeving.’

Super bedrijfsrestaurant

De jury werd ook getroffen door de passie en enthousiasme van de cateringteams. ‘We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk wij de menselijke component binnen catering vinden. De jury is er van overtuigd dat gemotiveerde en ondernemingsgezinde teams het verschil maken tussen een gewoon bedrijfsrestaurant en een super bedrijfsrestaurant.’

Uiteindelijk viel de keus op Sodexo bij Prorail. Onder meer omdat de jury onder de indruk was ‘van hoe trots de mensen hier elke dag zijn op hun cateringvak’. ‘We troffen vriendelijke, gemotiveerde mensen die zeer servicegericht werken’. De jury was ook lovend over het fraaie en professionele interieur en over het assortiment. ‘Dat is breed en wordt goed ondersteund door gezonde voeding. Verder wordt de beleving van de gasten versterkt door front cooking.’

Meer Awardnieuws:

Reageer op dit artikel