nieuws

Van der Linde caterde iPhone-feest

Catering

Een van de meest besproken gadgets van de laatste tijd heeft een eigen feestje gekregen. De lancering en verkoop van de iPhone 3G in Nederland werd opgeluisterd door een party voor vip’s en gewone stervelingen. Van der Linde Party Productions legde de gsm-fans in de watten.

Van der Linde caterde iPhone-feest

T-Mobile heeft met de lancering van de iPhone 3G haar doel bereikt. Een zo groot mogelijke hype realiseren rondom de start van de verkoop. Speciaal voor het nieuwe mobieltje werd in donderdagnacht Rotterdam aan de Lijnbaan een zogeheten Midnight sale gehouden.

De eerste kopers stonden al vanaf 09.30 uur in de rij met paraplu en stoel. Vanaf 22.00 uur begon het programma in een speciaal gecreëerde box op de Lijnbaan in Rotterdam met een DJ en stille disco en een tent voor de ontvangst van VIP´s en pers.

Content schermen met live beelden van het publiek en de DJ gemixt met stills zorgden voor informatie aan de ruim 700 klanten in de box. De iPhone werd klokslag twaalf uur afgeleverd in een streng bewaakte geldtransportwagen waaruit twee in het wit geklede figuren kwamen die beide twee koffers met iPhones droegen.

Van der Linde verzorgde de catering voor publiek en genodigden. De swingende massa in de box werd vanuit buikbakken getrakteerd op snacks en TM branded waterflesjes. In de VIP tent werd iedereen voorzien van trendy hapjes en champagne. Rond 02.00 uur sloot de winkel haar deuren nadat alle 500 toestellen waren verkocht.

Nederlanders hebben iets meer dan een jaar moeten wachten om de iPhone officieel te kunnen kopen. In 2007 kwam het toestel in onder andere de VS op de markt. De iPhone 3G is inmiddels uitverkocht in Nederland. De kritieken zijn lovend, maar sommigen zien ook nadelen (video).