nieuws

Nienke de Wolff divisiemanager personeelszaken Prorest

Catering

Nienke de Wolff is per 15 oktober aangesteld als divisiemanager Personeelszaken van Prorest Catering. De Wolff is eindverantwoordelijk voor alle personeelsgerelateerde zaken van de Schiedamse cateraar. ‘Met haar brede ervaring in met name het talentmanagement zal zij strategische keuzes in het P&O-beleid van moederbedrijf Facilicom doorvertalen naar de dagelijkse praktijk’, aldus Prorest.

Nienke de Wolff divisiemanager personeelszaken Prorest

Momenteel wordt hard gewerkt aan de uitrol van een aantal belangrijke HR-thema’s zoals hostmanship, duurzame inzetbaarheid en social return. ‘Duurzame inzetbaarheid is een steeds belangrijker thema binnen een mensenbedrijf als het onze, waarmee we het verschil kunnen maken en bijdragen aan een duurzame samenleving’, weet De Wolff.

De Wolff werkte de afgelopen jaren als manager management development. ‘Bij md heb ik onder meer de basis mogen leggen voor diverse trainingen, waaronder Hostmanship, bij de managementlaag van Facilicom, waarvan Prorest onderdeel uitmaakt. Dat ik nu mijn steentje mag bijdragen aan de verdere uitrol van dit en andere thema’s binnen de cateringdivisie zie ik als een mooie uitdaging.’

Reageer op dit artikel