nieuws

Appèl behoort bij snelle groeiers

Catering

Overal zijn ranglijsten voor dus ook voor bedrijven die snel groeien. Cateraar Appèl behoort tot de 394 snelst groeiende bedrijven van Nederland, zo is bekend gemaakt door het Financieele Dagblad.

Appèl behoort bij snelle groeiers

Voor de tiende keer op rij reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor zo’n award.

‘Enorm trots zijn we op deze waardering’, aldus Darren Scholte en John van de Bunt, respectievelijk financieel directeur en commercieel directeur van Appèl. Het ging in de beoordeling niet alleen over omzetgroei, ook innovatie, sociale media en rendement werd gewogen.

Reageer op dit artikel