nieuws

Sodexo steunt Pink Ribbon in borstkankermaand

Catering

Oktober is borstkankermaand. Dit jaar vraagt Stichting Pink Ribbon aandacht voor het schokkende feit dat in Nederland dagelijks negen mensen sterven aan de gevolgen van borstkanker. Sodexo steunt de stichting.

Sodexo steunt Pink Ribbon in borstkankermaand

Sodexo draagt haar steentje bij door de gehele maand oktober het speciale brood voor Pink Ribbon aan te bieden aan haar gasten in de bedrijfsrestaurants. In 470 restaurants van Sodexo staat een maand lang het brood voor Pink Ribbon als dé maandspecial op het menu.

Consumenten en bezoekers kunnen zelf een boterham snijden van het meergranenbrood. De actie is opgezet in partnerschap met bakker Brood & Banket Service. Van ieder verkocht brood gaat een donatie van €0,25 naar Pink Ribbon. Ook veel ambachtelijke bakkers bakken in de maand oktober het brood met een donatie voor Pink Ribbon.

Met Sodexo’s hulp kan Stichting Pink Ribbon onderzoek financieren om de overlevingskansen en de kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten te vergroten, aldus Sodexo. ‘En laat dat laatste nu precies de missie van Sodexo zijn: Improving the Quality of Daily Life!’

Reageer op dit artikel