nieuws

Beijk Catering zoekt het favoriete broodje

Catering

Beijk Catering is op zoek naar het favoriete broodje van zijn gasten. De jubilerende cateraar doet een oproep recepten in te sturen voor het lekkerste en origineelste broodje. De winnaar ontvangt een bijzondere prijs.

Beijk Catering zoekt het favoriete broodje

‘Ons feest is uw feest’, is het motto van het jubileumjaar van het 25-jarige Beijk Catering. Het gehele jaar worden winnaars blij gemaakt met verschillende prijzen zoals voetbalarrangementen, drafbaanarrangementen of een barbecue.

Al 25 jaar beleggen de medewerkers van Beijk Catering dagelijks duizenden broodjes. Beijk is nieuwsgierig naar het favoriete broodje van zijn gasten.  Het recept van het beste, lekkerste of origineelste broodje kan tot het einde van het jaar worden ingezonden en wint de jubileumhoofdprijs: een kookclinic van chef Jan Gerard van der Wal voor 12 personen.

Recepturen kunnen voor 31 december verstuurd worden naar info@beijk.com.

Reageer op dit artikel