nieuws

Ella de Haas-Skretkoska: ‘Loonsverhoging is niet nodig

Catering

Loonsverhoging is niet nodig. Het is prachtig om dit werk te mogen doen. Ik geniet dagelijks van mijn gasten. Dat is voor mij voldoende beloning.’ Dat zei Ella de Haas – Skretkowska, cateringmedewerker bij SAB op Tournee, die is uitgeroepen tot de beste gastvrijheidsmedewerker

Ella de Haas-Skretkoska: ‘Loonsverhoging is niet nodig

Ze kijkt niet op een paar uur meer of minder. ‘De ene keer werk ik 20 uur in de week, de volgende keer 40 uur, net hoe het uitkomt. Ik verricht uiteenlopende werkzaamheden. Koffie serveren op een begraafplaats of met de SAB-bus het land in. Ik doe het met liefde.’

Ella de Haas – Skretkowska zei dit na afloop van de feestelijke uitreiking van de Misset Catering Awards op 13 november 2013 in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Genomineerden, collega’s, fans en kopstukken uit de cateringbranche  waren aanwezig. De Misset Catering Awards, die ook wel de Oscars voor de catering worden genoemd, maakten na enkele jaren afwezigheid hun comeback.

Reageer op dit artikel