nieuws

Hutten van start in Kruisherenkapel

Catering

Hutten heeft zich verbonden aan de Udense Kruisherenkapel. Daarmee heeft de cateraar een unieke, authentieke locatie gevonden.

Hutten van start in Kruisherenkapel

Voor Hutten moet een locatie een eigen karakter hebben, uniek zijn en iets toevoegen aan de totale beleving van een evenement. De Kruisherenkapel voldoet aan die eigenschappen, aldus Hutten. ‘Het is een unieke historische locatie voor stijlvolle bijeenkomsten. De Kruisherenkapel is een verrassende en bijzondere evenementenlocatie; een kapel – met nog altijd de gelegenheid tot het houden van religieuze bijeenkomsten – tevens opengesteld voor andere zinvolle activiteiten.’

De kapel is na een grondige renovatie in ere hersteld, zo is er vloerverwarming aangebracht en is er zorggedragen voor optimale audio en visuele middelen, zie ook www.kruisherenkapel.nl.

Reageer op dit artikel