nieuws

Albron van start bij gemeente Utrecht

Catering

Albron is van start gegaan in het nieuwe stadkantoor van de Gemeente Utrecht. De foodservice-organisatie uit De Meern sloot een driejarig contract met de gemeente voor het verzorgen van alle restauratieve voorzieningen in het stadskantoor.

Albron van start bij gemeente Utrecht

De gemeente koos voor een samenwerking met Albron omdat zij tijdens de Europese aanbesteding de beste prijs-kwaliteitsverhouding liet zien. De focus op lekker en gezond eten en drinken, innovatie en goed werkgeverschap speelden ook een belangrijke rol, aldus Albron.

Zo heeft Albron ervoor gekozen om alle betrokken cateringmedewerkers die bij de vorige cateraar van de Gemeente Utrecht in dienst waren, bij Albron aan de slag te laten gaan. Zoals dit per 1 januari algemeen gaat gelden in de cao voor de contractcatering.

Met het nieuwe stadskantoor wil de Gemeente Utrecht een open en transparante werkwijze laten zien. Welkom zijn staat centraal. Alle aspecten van de dienstverlening van Albron zijn hier dan ook op afgestemd.

Reageer op dit artikel