nieuws

Hapjesbesteld.nl van start

Catering

De 23-jarige Tom Schluter uit Almelo is de nieuwe website Hapjesbesteld.nl gestart waar klanten en cateraars elkaar kunnen treffen. Hij is niet de enige aanbieder die vraag en aanbod in de catering bij elkaar brengt. ‘Maar de opzet is anders dan die van andere bestelsites.’

Hapjesbesteld.nl van start

Klanten geven postcode of woonplaats aan op de nieuwe site en krijgen vervolgens een lijst met de namen van cateraars in de buurt te zien. De klant kiest een cateraar en kan direct online bestellen.

Uit heel Nederland
‘Een website waar cateraars uit heel Nederland op staan en waar je direct online kunt bestellen was er gek genoeg nog niet’, zegt Tom Schluter. ‘Er zijn wel websites waar je offertes aan kan vragen of telefonisch je bestelling door moet geven, maar websites waar je direct online kan bestellen waren er nog niet.’

Eén plek
Over zijn initiatief zegt Tom Schluter: ‘Tijdens mijn opleiding technische bedrijfskunde heb ik geleerd altijd te denken in win-winsituaties. In zo’n situatie zijn er geen verliezers en wint iedereen. De cateraar wint omdat deze gratis online zijn producten aan kan bieden en verkopen en de klant wint omdat er nu één plek is waar ze cateraars kunnen vinden, vergelijken en bestellen.’

Reageer op dit artikel