ZZP-platform voor bedrijfscatering

ZZP-platform voor bedrijfscatering
Het aantal zzp'ers in de eventcatering blijft maar groeien.

People4all Solutions lanceert een eigen ZZP platform, specifiek gespecialiseerd in bedrijfscatering en zakelijke horeca.

Now-Boarding4all nodigt zelfstandigen/ZZP-ers uit aan de slag te gaan in de bedrijfscatering en zakelijke horeca. De ondernemers worden ondersteund op het gebied van inschrijving KvK, facturering en BTW afwikkeling. De focus ligt op gastvrij werken tegen een goed uurtarief voor de ondernemer en opdrachtgever.

'Een unieke ontwikkeling en passend in deze tijd', zo stelt Fred Blaas, directeur-eigenaar van People4all Solutions. 'Het is belangrijk dat wij in een veranderende markt creatief blijven en goed luisteren naar opdrachtgevers en medewerkers. Dit is het antwoord op de vraag om meer aantrekkingskracht te creëren voor een nieuwe ondernemende en jonge doelgroep binnen bedrijfscatering. Hospitality staat centraal en zit in de DNA van de ondernemers.

Hoger uurtarief voor ZZP'er

'Wij hebben bewust gekozen voor een gemiddeld hoger uurtarief dan andere aanbieders in de markt, namelijk €17,50 per gefactureerd uur. In de horeca liggen deze tarieven vaak wat lager, maar daar ligt het voordeel van meer uren kunnen werken en aan bijkomende fooi. Dit zijn zaken die in de bedrijfscatering anders geregeld zijn.