nieuws

Meinders Catering neemt bezorgservice van Césant over

Catering 10475

De bezorgservice van Césant Horeca en Catering Groep is overgenomen door Meinders Catering. Voor Césant betekent dit dat ze meer kunnen focussen op het uitbreiden van hun groeiende business, namelijk het opzetten van gezonde bedrijfs- en schoolrestaurants.

Meinders Catering neemt bezorgservice van Césant over

Voor Meinders is dit een stap voorwaarts in zijn ambitie om heel Nederland te voorzien van hun producten en diensten. In 1990 start familiebedrijf Meinders als ‘Fred Meinders Kaashuis’, een typische Amsterdamse delicatessenwinkel. Het bezorgen van eten was vrijwel direct een extra service die goed liep. De groenteboer werd de kok van Meinders en de bezorging van maaltijden werd ‘serious business’. Meinders Catering is uniek binnen de cateringbranche. Zij generen omzet vanuit puur ondernemerschap met een eigen broodbakkerij, een eigen uitzendbureau en een eigen productie- en distributiebedrijf.

‘De overname van de bezorgservice van Césant in regio Rotterdam past in de groeistrategie van Meinders Catering. Met deze overname verstevigen wij onze landelijke dekking wat betreft onze productielocaties’, aldus Mike Slagt, algemeen directeur van Meinders Catering. ‘De overname heeft geen gevolgen voor de klanten. Ze houden gewoon hetzelfde aanbod.’

Full-service catering

Meinders Catering is een full-service cateringorganisatie met eigen productielocaties. Van een kleine lunch tot een event voor 6000 personen. Meinders Catering bereidt zelf eigen soepen en warme maaltijden en leveren alles via eigen distributie. Naast een eigen bakkerij, Brood BV, heeft Meinders Catering tevens een eigen uitzendbureau: WerQdag.

 

Reageer op dit artikel