nieuws

Robbert Weddepohl directeur Catering & Hospitality bij ISS Facility Services

Catering 2858

Robbert Weddepohl is bij ISS Facility Services vanaf 1 juni verantwoordelijk als directeur Catering & Hospitality als opvolger van Frank van Zomeren, die deze functie de afgelopen 1,5 jaar op interim basis heeft ingevuld.

Robbert Weddepohl directeur Catering & Hospitality bij ISS Facility Services

Robert Weddepohl heeft uitgebreide ervaring in de hospitality branche. Hij werkte eerder in de sales voor InterContinental Hotels Group en het Amsterdam American Hotel en als General Manager bij Golden Tulip. De laatste 4,5 jaar was hij werkzaam in verschillende managementfuncties bij Van Der Valk Hotels & Restaurants. Bij Van der Valk ontwikkelde hij diverse hospitality-proposities voor de zakelijke markt.

‘Ik heb enorm veel zin om bij ISS aan de slag te gaan met een mooi team van enthousiaste mensen om de hospitality en gastvrijheid verder te professionaliseren. Graag neem ik mijn hotelachtergrond mee en breng deze kennis graag mee in de organisatie om met de ISS-collega’s de cateringbeleving voor onze accounts naar een hoger plan te tellen. ‘The Power of Human Touch’ is de internationale slogan van ISS, waar ik me volledig mee kan identificeren. Met onze mensen maken we immers het verschil’, aldus Robbert Weddepohl.

ISS Facility Services werd in 1901 in Kopenhagen opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld. ISS behaalde in 2015 wereldwijd een omzet van € 10,7 miljard. In Nederland staat het bedrijf wat betreft omzet uit cateringactiviteiten op de 9e plek in de Misset catering Top 25.

Reageer op dit artikel