nieuws

Vegan smaakcombinaties in World Forum The Hague

Catering 593

Van 23 januari tot en met 25 januari 2019 vindt in Den Haag IAPCO EDGE The Hague plaats, georganiseerd door IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers).Op 23 januari was IAPCO EDGE ’s avonds te gast voor een bijzondere beleving in World Forum The Hague.

Vegan smaakcombinaties in World Forum The Hague

De bijna 80 meetingprofessionals dineerden op het podium van de grootste theaterzaal van Nederland, waarbij vitaliteit en hedendaagse ontwikkeling van high-end presentaties centraal stonden. ‘Vitaliteit is een belangrijk onderdeel voor World Forum tijdens de congressen die wij hosten. Bij ieder congres wordt er actief een vitaliteitsprogramma aangeboden. Bij IAPCO EDGE is dit ook doorgezet in het diner waarbij wij hebben laten zien dat gezond eten ook verrassend anders kan zijn’”, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum The Hague.

Culinaire presentatie van Friedjof Kempenaar

De avond werd culinair gepresenteerd door chef-kok Friedjof Kempenaar. Het programma liet zich het beste omschrijven met de kenmerken: High End Cuisine, kraakvers, gezond, vitaal, unieke presentaties en sensationele smaakcombinaties!

Zo werden de gasten bij ontvangst getrakteerd op een Power Boost cocktail van de No Wa(y)ste! Bar met een selectie van afgekeurde ingrediënten als ‘modellen’. En was er de Urban Farming moestuin met een verrassende vegan grill met bloemkool van ’t spit, doorspekt met een ‘Grand Cru’ proeverij van Hollandse tomaat

Reageer op dit artikel