Cateraar biedt 'The Healthy Snackbox' voor kantoor

Cateraar biedt 'The Healthy Snackbox' voor kantoor

Bedrijfscateraar Oh My Lunch biedt nu 'pay-per-snack' office boxen aan die direct af te rekenen zijn via een QR-code.

Oh My Lunch biedt al gezonde en gevarieerde lunches. Daar zijn nu verantwoorde tussendoortjes voor op kantoor bijgekomen. De cateraar kan nu  heel Nederland voorzien van The Healthy Snackbox.

‘The Healthy Snackbox’ is gevuld met lekkere en gezonde tussendoortjes. Snacks die verantwoord zijn en waar medewerkers van bedrijven echt energie van krijgen. Door de samenwerking met Payconiq kunnen medewerkers met hun mobiel zelfstandig en contactloos betalen via een QR-code.

Een fit team

‘Pay-per-snack’ is een oplossing voor bedrijven die willen investeren in een gezond, fit team, zonder hiervoor zelf een enorme voorraad gezonde snacks aan te schaffen. The Healthy Snackbox bestaat uit een gevarieerd aanbod aan lekkere, verantwoorde snacks voor gezonde trek. Suikervrije snoepjes, verantwoorde chips en gezonde energierepen houden de energie op peil tijdens een drukke dag.

QR-code

'Wij zijn heel blij met onze nieuwe betaalpartner Payconiq. Hierdoor kunnen wij onze office boxen nu ook aanbieden met QR-code, waardoor wij een nieuwe doelgroep kunnen bereiken', zegt Nikki van zakelijk cateringspecialist Oh My Lunch en ‘The Healthy Snackbox’.

'Normaal schaffen bedrijven een office box aan, maar als een bedrijf hier geen budget voor heeft dan is deze nieuwe optie zonder vooraf investeren mogelijk. Door de QR-codes bieden we medewerkers de mogelijkheid om een snack zelf aan te schaffen.'