De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 april van 09:30 – 11:00 uur bij biologische lunchroom ‘Broodje bewust' te Leeuwarden . De bijeenkomst is bedoeld voor lunchrooms, cafetaria’s en snackbars. De thema’s van de ochtend zijn 'biologische producten, het bewust omgaan met verpakkingen en cultuur op je bord'. Tijdens de bijeenkomst worden ideeën uitgewisseld en wordt je geïnspireerd over hoe je als bedrijf duurzame keuzes maakt. Het programma:
- Fabian Otten van Broodje Bewust over het EKO-keurmerk, biologische producten en het bewust omgaan met verpakkingen.
- Elena Cavagnaro en studenten van Stenden Univerisity over cultuur op je bord en de kansen voor ondernemers rondom de culturele hoofdstad Leeuwarden in 2018.
- Uitwisseling 'wat betekent duurzaamheid in het bedrijf voor jou'?
- Welke thema’s behandelen we bij de volgende bijeenkomst?
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar p.adema@friesemilieufederatie.nl