Verploegen werd gevraagd of hij zin had om op tijdelijke basis 'iets met friet' te doen vanuit een kraam die helemaal 'in de ijsbaan' werd geschoven, dus onder het dak van de overkoepelende tent.
Verploegen huurde zelf de snackwagen, terwijl de vergunningen door het bestuur van de ijsbaan werden geregeld. Naast de bekende snacks en eenvoudige menu's verkoopt de uitbater in de pop-up store naar eigen zeggen 'opmerkelijk veel bittergarnituurtjes'. De openingstijdens van de snackwagen lopen synchroom met die van de bar: van 12 uur 's middags tot rond middernacht.
Ondertussen draait zijn eigen zaak in Beuningen ook gewoon door. Desondanks kan Verploegen alles af met eigen personeel. 'Een vrije dag opnemen is dezer dagen lastig. Maar het kan prima zo.'
De pop-up cafetaria staat nog op locatie tot en met 3 januari. De uitbater is tevreden wanneer hij uit de kosten komt: 'Het is ook goede publiciteit voor mijn zaak in Beuningen.'