Kuppens Management
Biodiversiteit op je Bord zet vogelvriendelijk rundvlees op de (menu)kaart in Zuid-Holland
Het aantal deelnemers aan het Biodiversiteit op je Bord (BOJB) programma van Dutch Cuisine groeit gestaag.
Het aantal deelnemers aan het Biodiversiteit op je Bord (BOJB) programma van Dutch Cuisine groeit gestaag.
Een foodsafari - de zogenoemde 'Red-je-Restjes-route' - vormde het startschot van de nieuwe duurzame horeca-routekaart van Arnhem, met aandacht voor voedselverspilling en plantaardige alternatieven.
Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerkers in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.
Foodserviceformule La Place heeft een nieuwe koers ingezet. In 2024 zette het bedrijf een belangrijke stap door zich te verzelfstandigen van supermarktketen Jumbo.
Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?
Het woord 'duurzaamheid' is in de loop der jaren flink sleets geworden. Bedrijven, overheden en organisaties gebruiken het te pas en te onpas om een groen imago uit te stralen.