1. La Place klaar voor toekomst en kiest duurzame koers
  2. KHN-voorzitter Marije Vuik: 'Duurzaam ondernemen is smaakvol en slim ondernemen'
  3. Duurzaamheid moet van modewoord naar maakbare keuze
  4. Biodiversiteit op je Bord breidt uit: Steeds meer producenten sluiten zich aan
  5. Zo pakt Restaurant Vestdijk47 voedselverspilling aan
  6. Overvol stroomnet zorgt voor spanning in de horeca
  7. Modern uit eten bij Nevel in Den Bosch: Waar groenten schitteren en bier verrast
  8. Van der Valk voor vijfde keer uitgeroepen tot meest duurzame hotelmerk
  9. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  10. One Villa Hotel Domburg zet in op groene waterstof als energievoorziening
  11. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  12. Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord
  13. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt
  14. Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
  15. Lemongrass in Scheveningen ondergaat metamorfose na 30 jaar
  1. GesponsordSUP-wetgeving in de horeca: wat je moet weten en doen
  2. Seaview officieel geopend als Aparthotel
  3. Hoe Artis haar horeca succesvol vegetarisch maakte: 'We vreesden slechte pr'
  4. Bidfood inspireert op Horecava: 'Duurzaamheid en rendement hand in hand'
  5. Hoe maak je duurzamere en voordeligere viskeuzes op je menukaart?
  6. Oliver Green breidt uit met derde vestiging in Amsterdam
  7. Hotel de Wereld tijdelijk dicht wegens verbouwing
  8. Pianeta Terra wéér beste Italiaanse restaurant van Nederland
  9. Herbruikbare wijnfles bezig aan opmars in de horeca
  10. Wereldprimeur met We are Edn in DoubleTree by Hilton
  11. Renaissance Amsterdam Hotel heeft absolute blikvanger te pakken
  12. Restaurant Summum in Zeewolde opent dankzij crowdfunding
  13. Zilver en Sustainability Award voor Nederland op Global Chef Challenge
  14. GesponsordErvaar de kracht van lokale melk bij Stadscafé De Spaarbank
  15. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'