Alles over Echoput

Vlnr Jan Kees Klosse, Kevin Schlaman en Lodewijk Klosse - foto: Nina Slagmolen

Nieuwe koers voor De Echoput met nieuwe chef-kok en jonge generatie Klosse

Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het familiebedrijf van de familie Klosse heeft met Kevin Schlaman als nieuwe chef-kok een...

Restaurant de Echoput en Frans wijnlabel starten 't Vliegend Hert

Restaurant de Echoput en Frans wijnlabel starten 't Vliegend Hert

De komende weken wordt Bar de Vlieg in Amsterdam getransformeerd in wild-wijnbar 't Vliegend Hert. Onder het mom 'het beste van twee streken' komt de...

Peter Klosse legt rol als lector neer

Peter Klosse legt rol als lector neer

Peter Klosse legt zijn functie als lector gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht neer. In zijn afscheidsrede pleit hij er voor om...

Leendert Scholtus heeft de keuken van Intens verruild voor De Echoput.

Nieuwe chef-kok voor restaurant Intens

Restaurant Intens in Voorst van Hotel Thermen Bussloo heeft een nieuwe chef. Afgelopen zomer keerde de voormalig chef van Intens, Leendert Scholtus,...

Peter Klosse reageert met 'knuffel' op recensie De Echoput

Peter Klosse reageert met 'knuffel' op recensie De Echoput

Peter Klosse, smaakprofessor en mede-eigenaar van De Echoput in Hoog Soeren, reageert met een digitale knuffel voor zijn team op de recensie die het...

Nieuwe koksopleiding Academie voor Gastronomie voorziet in behoefte

Nieuwe koksopleiding Academie voor Gastronomie voorziet in behoefte

Stichting Ik Kook Bewust en de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse gaan samenwerken op gebied van horeca-opleidingen. In september 2019 start...

De Echoput zet 'wilde bieren' op de kaart

De Echoput zet 'wilde bieren' op de kaart

Hotel-restaurant De Echoput in Hoog Soeren introduceert bierarrangementen bij haar diner. Vanaf zaterdag 11 november kunnen gasten naast...

Peter Klosse schrijft culi-thriller over voedselwereld

Peter Klosse schrijft culi-thriller over voedselwereld

Peter Klosse debuteert op 20 oktober 2017 met 'Een uitgekookte zaak' als romanschrijver. Op een spannende manier zet de smaakprofessor de industriële...

Bjorn Massop/ foto: Facebook

Chef-kok Bjorn Massop verlaat De Echoput voor Villa Ruimzicht

Bjorn Massop, chef-kok van hotel-restaurant De Echoput in Hoog Soeren, maakt de overstap naar Doetinchem. Per 1 april gaat hij daar als chef-kok aan...

Restaurant de Echoput neemt gasten mee op gastronomische tijdreis

Restaurant de Echoput neemt gasten mee op gastronomische tijdreis

Familiebedrijf de Echoput is 60 jaar jong. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een theehuis waar je ranja en een gevulde koek krijgt tot een...