nieuws

A la minute!

Horeca

Nieuw in het Enkco assortiment zijn de Varkensfiltelapjes à la minute, de Slavinken à la minute en de Rundervinken à la minute. Deze drie kant-en-klare producten zijn alle voorgebraden en passen perfect in een snelle keuken. De varkensfiletlapjes, de slavinken en de rundervinken zijn per stuk cira 75 gram en omverpakt per 25 stuks. Informatie […]

A la minute!

Nieuw in het Enkco assortiment zijn de Varkensfiltelapjes à la minute, de Slavinken à la minute en de Rundervinken à la minute. Deze drie kant-en-klare producten zijn alle voorgebraden en passen perfect in een snelle keuken. De varkensfiletlapjes, de slavinken en de rundervinken zijn per stuk cira 75 gram en omverpakt per 25 stuks.

Informatie : Culifrost, Holten, tel (0548) 37 37 37.

Reageer op dit artikel