nieuws

Pizza 8660 opent vier nieuwe locaties

Horeca

De shop-in-shop formule Pizza 8660 gaat vier nieuwe locaties openen in Zierikzee, Ameide, Geldrop en Witmarsum. Met zeven andere gegadigden is de pizzaformule in een ‘vergevorderd stadium’. De groei is voor een groot deel te danken aan de samenwerking met franchisebeheerder Fast Food Concepts (FFC) en de aansluiting bij groothandel Deli XL.

Pizza 8660 is een pizzaformule voor de cafetaria. De opzet is dat extra omzet wordt verkregen met deze pizzadelivery voor de cafetariahouder. De formule was voorheen regionaal gebonden aan de provincies Friesland, Flevoland en Groningen. Door de alliantie met FFC en Deli XL hoopt Pizza 8660 een landelijke dekking te verkrijgen. Vanaf medio augustus is FFC onder haar leden (voornamelijk Smulwereld-franchisers) gaan werven. ‘Van de vier nieuwe deelnemers zijn er drie Smulwereld-cafetariahouders’, meldt Alfred ten Hulsen van Pizza 8660. ‘Ook hebben we er baat bij dat Deli XL-vertegenwoordigers hun klanten wijzen op onze formule. We zijn inmiddels met diverse ondernemers in gesprek.’ Na de ondertekening van de alliantie sprak Van Hulsen de verwachting uit dat binnen twee jaar 24 cafetaria’s in zee zullen gaan met Pizza 8660. ‘Eén per maand’, zegt Ten Hulsen. ‘We liggen dus goed op schema.’

Reageer op dit artikel