nieuws

Snel portioneren

Horeca

De kantenklare diepvriespoffertjes van Koopmans zijn nu ook leverbaar in een bulkverpakking van 4,5 kg. Deze hoeveelheid is gemakkelijk bij het portioneren en serveren van grote hoeveelheden in de grootkeuken, op cateringlocaties of tijdens evenementen en feesten. De poffertjes zijn binnen enkele minuten op te warmen in magnetron, oven of koekenpan en zijn minimaal drie […]

De kantenklare diepvriespoffertjes van Koopmans zijn nu ook leverbaar in een bulkverpakking van 4,5 kg. Deze hoeveelheid is gemakkelijk bij het portioneren en serveren van grote hoeveelheden in de grootkeuken, op cateringlocaties of tijdens evenementen en feesten.

De poffertjes zijn binnen enkele minuten op te warmen in magnetron, oven of koekenpan en zijn minimaal drie maanden houdbaar in de diepvries.
Voor informatie: Oetker, Ede. Tel. (0318) 58 52 00.

Reageer op dit artikel