nieuws

Boterzachte olijfolie

Horeca

Hollandia Beur culinair olijf is een nieuwe olijfolie ‘extra vierge’ met vijf procent roomboter. ‘Hierdoor is een volle, zachte olijfoliesmaak ontstaan, waarin u spatvrij kunt bakken en braden op hogere temperaturen’ aldus de leverancier. Ook is de bestaande variant Beur culinair vernieuwd. Met name de roombotersmaak en het verwerkingsgemak op hogere temperaturen zijn de belangrijkste […]

Hollandia Beur culinair olijf is een nieuwe olijfolie ‘extra vierge’ met vijf procent roomboter. ‘Hierdoor is een volle, zachte olijfoliesmaak ontstaan, waarin u spatvrij kunt bakken en braden op hogere temperaturen’ aldus de leverancier. Ook is de bestaande variant Beur culinair vernieuwd. Met name de roombotersmaak en het verwerkingsgemak op hogere temperaturen zijn de belangrijkste verbeteringen. Beide producten zijn verkrijgbaar in een literfles met doseerdop.
Informatie: Friesland Madibic Food Service, Nuenen, tel. (040) 299 01 11

Reageer op dit artikel