nieuws

Effectief schrobben

Horeca

Om de Racoon schrob/zuigmachine beter toe te rusten op zijn schoonmaaktaak, heeft RemaSystems hem voorzien van een extra zuigslang van 80 cm. Deze kan als de machine aanstaat, middels een trekbeweging gemakkelijk reiken tot een lengte van 6 meter. Voor nog effectiever schoonmaken. De bijbehorende Racoon reinigingsmiddelen zijn volgens de producent krachtig en milieuvriendelijk. De […]

Effectief schrobben

Om de Racoon schrob/zuigmachine beter toe te rusten op zijn schoonmaaktaak, heeft RemaSystems hem voorzien van een extra zuigslang van 80 cm. Deze kan als de machine aanstaat, middels een trekbeweging gemakkelijk reiken tot een lengte van 6 meter. Voor nog effectiever schoonmaken. De bijbehorende Racoon reinigingsmiddelen zijn volgens de producent krachtig en milieuvriendelijk. De middelen dragen het Luxemburgse ECO-label.Voor informatie: RemaSystems, Leiden. Tel. (071) 523 37 44.

Reageer op dit artikel