nieuws

Vriesvers van Davigel

Horeca

Het merk Davigel van Nestlé Foodservices introduceert twee nieuwe vriesversproducten voor de professionele grootkeuken. Eén ervan is de Omelet Naturel. Volgens de leverancier is deze omelet luchtig en constant van smaak en kwaliteit. Het product combineert een ambachtelijke uitstraling met convenience, met alle HACCP-voordelen die daarbij horen. Met een portiegrootte van 90 gram is de […]

Het merk Davigel van Nestlé Foodservices introduceert twee nieuwe vriesversproducten voor de professionele grootkeuken. Eén ervan is de Omelet Naturel.

Volgens de leverancier is deze omelet luchtig en constant van smaak en kwaliteit. Het product combineert een ambachtelijke uitstraling met convenience, met alle HACCP-voordelen die daarbij horen. Met een portiegrootte van 90 gram is de omelet zowel geschikt voor verwerking in lunchgerechten als complete maaltijden. Bereiding zowel in (combi)oven als magnetron.De productgroep vis is uitgebreid met de Zalm Superieur. De zalm, gewicht 140 gram, ligt in een frisse bijpassende saus en is omhuld door een panade.
Voor informatie: Nestlé FoodServices, Amsterdam. Tel. (020) 569 94 09.

Reageer op dit artikel