nieuws

Saladeconcept met luxe dressings

Horeca

MiniBottle Salad is een nieuw saladeconcept van Paardekooper Verpakkingen en Van Oordt PortionPack. Het concept omvat twee sterke, kunststofverpakkingen: last minute (350 cc en 500 cc) en to go (500 cc). ). De to go-verpakking heeft een handig vorkje met MiniBottle-houder en is geschikt om salades voor te verpakken en mee te geven met een […]

MiniBottle Salad is een nieuw saladeconcept van Paardekooper Verpakkingen en Van Oordt PortionPack. Het concept omvat twee sterke, kunststofverpakkingen: last minute (350 cc en 500 cc) en to go (500 cc). ). De to go-verpakking heeft een handig vorkje met MiniBottle-houder en is geschikt om salades voor te verpakken en mee te geven met een van de zes traditionele MiniBottle-dressings. Zo is er eindeloos te combineren met eigen saladeproducten en de MiniBottle-dressings.

Bovendien is het mogelijk de verpakking te laten bedrukken met eigen logo of tekst.

Informatie: Paardekooper Verpakkingen, tel. (0186) 64 82 22 of www.paardekooper.nl of Van Oordt PortionPack, tel. (0186) 61 00 80 of www.oordt.com.

Reageer op dit artikel