Energiezuinige koffieautomaten

Autobar Holland is leverancier van Siro, een complete lijn tabletop-automaten met een grafisch display. Deze automaten hebben een geavanceerd bedieningspaneel en zijn uitgerust met een snelkeuze nummering, die ervoor zorgt dat de gevraagde consumptie keer op keer exact dezelfde smaak heeft. Er is tevens keuze uit drie sfeerplaten en drie verschillende onderkasten, zodat er voor

Autobar Holland is leverancier van Siro, een complete lijn tabletop-automaten met een grafisch display. Deze automaten hebben een geavanceerd bedieningspaneel en zijn uitgerust met een snelkeuze nummering, die ervoor zorgt dat de gevraagde consumptie keer op keer exact dezelfde smaak heeft. Er is tevens keuze uit drie sfeerplaten en drie verschillende onderkasten, zodat er voor elk interieur de juiste automaat is te leveren.

De verschillende consumpties zijn per klant instelbaar. De ruime keuze van dranken variërend van espresso, cappuccino, Wiener melange, heet en koud water en zelfs twee smaken soep, is afhankelijk van het gekozen type automaat. Net als consumpties per hele, halve, driekwart of kwart kan.

Informatie: Autobar Holland, Dordrecht, tel. (078)6544544 of www.autobar.nl.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.