nieuws

Energiezuinige koffieautomaten

Horeca

Autobar Holland is leverancier van Siro, een complete lijn tabletop-automaten met een grafisch display. Deze automaten hebben een geavanceerd bedieningspaneel en zijn uitgerust met een snelkeuze nummering, die ervoor zorgt dat de gevraagde consumptie keer op keer exact dezelfde smaak heeft. Er is tevens keuze uit drie sfeerplaten en drie verschillende onderkasten, zodat er voor […]

Autobar Holland is leverancier van Siro, een complete lijn tabletop-automaten met een grafisch display. Deze automaten hebben een geavanceerd bedieningspaneel en zijn uitgerust met een snelkeuze nummering, die ervoor zorgt dat de gevraagde consumptie keer op keer exact dezelfde smaak heeft. Er is tevens keuze uit drie sfeerplaten en drie verschillende onderkasten, zodat er voor elk interieur de juiste automaat is te leveren.

De verschillende consumpties zijn per klant instelbaar. De ruime keuze van dranken variërend van espresso, cappuccino, Wiener melange, heet en koud water en zelfs twee smaken soep, is afhankelijk van het gekozen type automaat. Net als consumpties per hele, halve, driekwart of kwart kan.

Informatie: Autobar Holland, Dordrecht, tel. (078)6544544 of www.autobar.nl.

Reageer op dit artikel