nieuws

Snel afrekensysteem

Horeca

Settler Unitouch is een bestel- en afrekensysteem van Biesbroeck Automation. Met dit systeem wordt geen gebruik gemaakt van een pc, waardoor er geen opstartproblemen zijn. En door toepassing van Flash Memory Technology is het systeem niet storingsgevoelig. Zelfs stroomuitval en kabelbreuken hebben geen invloed op de betrouwbaarheid van de gegevens, aldus de leverancier. De Unitouch […]

Settler Unitouch is een bestel- en afrekensysteem van Biesbroeck Automation. Met dit systeem wordt geen gebruik gemaakt van een pc, waardoor er geen opstartproblemen zijn. En door toepassing van Flash Memory Technology is het systeem niet storingsgevoelig. Zelfs stroomuitval en kabelbreuken hebben geen invloed op de betrouwbaarheid van de gegevens, aldus de leverancier.

De Unitouch systemen zijn eenvoudig te koppelen met Hand Terminals en diverse bar-, bon- of keukenprinters, zonder verlies en snelheid. De cafetariaondernemer kan vanaf elke plek ter wereld direct prijsaanpassingen doen, nieuwe artikelen toevoegen en omzetstatistieken veranderen en inzien.

Informatie: Biesbroeck Automation, Hulst, tel. (0114) 37 07 07 of www.unitouch.nl.

Reageer op dit artikel