nieuws

Beursprimeur: Aloha POS-netwerk

Horeca

Index Hospitality Systems introduceert het compleet draadloos (via een radiofrequentie) aangestuurd Aloha POS-netwerk voor restaurants. Netwerkbekabeling behoort daarmee tot het verleden. Het bedrijf zecht daarmee de eerste te zijn.Door gebruik te maken van de allerlaatste wifi draadloze computernetwerken is het nu mogelijk om zowel vaste POS-terminals als draagbare kelnerhandhelds én keukenprinters geheel draadloos met elkaar […]

Index Hospitality Systems introduceert het compleet draadloos (via een radiofrequentie) aangestuurd Aloha POS-netwerk voor restaurants. Netwerkbekabeling behoort daarmee tot het verleden.

Het bedrijf zecht daarmee de eerste te zijn.Door gebruik te maken van de allerlaatste wifi draadloze computernetwerken is het nu mogelijk om zowel vaste POS-terminals als draagbare kelnerhandhelds én keukenprinters geheel draadloos met elkaar te laten communiceren.

Slechts een 220-voltaansluiting is nodig om restaurant en keuken op iedere gewenste locatie in het netwerk volledig geïntegreerd op te nemen.Index Hospitality Systems is inmiddels dertien jaar actief als leverancier van POS-systemen aan de Nederlandse horeca.

Drie jaar geleden werd het bedrijf geselecteerd als exclusief distributeur van de Aloha POS-systemen in de Benelux. Deze zijn geschikt voor zowel kleine als grote restaurants.

Info:
Index Hospitality Systems
Vught
(073) 657 90 51
www.indexsystems.nl
info@indexsystems.nl

Reageer op dit artikel