nieuws

Beursprimeur: B-Flexx, Style on wheels

Horeca

B-Flexx, Style on wheels, is een nieuw concept mobiele bar, ontwikkeld door RMR. Dit concept biedt veel mogelijkheden voor feesten en evenementen. Volgens de leverancier zijn de verschilende bars binnen enkele minuten gemakkelijk en op allerlei manieren aan elkaar te koppelen, van achthoek tot Z-opstelling. De bars zijn gemaakt van onderhoudsarm en duurzaam materiaal, met […]

B-Flexx, Style on wheels, is een nieuw concept mobiele bar, ontwikkeld door RMR. Dit concept biedt veel mogelijkheden voor feesten en evenementen. Volgens de leverancier zijn de verschilende bars binnen enkele minuten gemakkelijk en op allerlei manieren aan elkaar te koppelen, van achthoek tot Z-opstelling.

De bars zijn gemaakt van onderhoudsarm en duurzaam materiaal, met de warme uitstraling van hout. Behalve voor het tappen van een biertje is de B-Flexx ook te gebruiken als balie, garderobe en bar- of koelbuffet. Vanaf begin volgend jaar zijn de mobiele bars via de dealers leverbaar.

Informatie:
B-Flexx
Tilburg
(013) 513 06 97

Reageer op dit artikel