nieuws

Beursprimeur: Borrelbox

Horeca

Kwekkeboom presenteert de Borrelbox, bestaande uit vier ragouthapjes: een zalmkroketje, een Boeuf Bourguignon-bitterbal, een exotisch kipballetje en een champignonburgertje. Deze vier smaken zorgen volgens de standhouder voor een ware smaakbelevenis, die als ‘borrelen in stijl’ wordt betiteld.Actie: attentie bij afname van vijf dozen Kwekkeboom-snacks, waarvan één de Borrelbox.

Kwekkeboom presenteert de Borrelbox, bestaande uit vier ragouthapjes: een zalmkroketje, een Boeuf Bourguignon-bitterbal, een exotisch kipballetje en een champignonburgertje.

Deze vier smaken zorgen volgens de standhouder voor een ware smaakbelevenis, die als ‘borrelen in stijl’ wordt betiteld.Actie: attentie bij afname van vijf dozen Kwekkeboom-snacks, waarvan één de Borrelbox.

Reageer op dit artikel