nieuws

Beursprimeur: Flying Insect Trap

Horeca

Het expositieprogramma van Bunzl Outsourcing Services bestaat onder andere uit guest supplies, private-labelproducten, hotel-equipment, HACCP-artikelen en schoonmaak- en hygiëneproducten. Naast producten voor horeca en catering, biedt Bunzl ook mogelijkheden voor ziekenhuizen, instellingen en grootkeukens.In de stand staat e-commerce volop in the pictur Via de website kunnen geïnteresseerden offertes aanvragen, het assortiment van ruim 6000 artikelen […]

Het expositieprogramma van Bunzl Outsourcing Services bestaat onder andere uit guest supplies, private-labelproducten, hotel-equipment, HACCP-artikelen en schoonmaak- en hygiëneproducten. Naast producten voor horeca en catering, biedt Bunzl ook mogelijkheden voor ziekenhuizen, instellingen en grootkeukens.In de stand staat e-commerce volop in the pictur

Via de website kunnen geïnteresseerden offertes aanvragen, het assortiment van ruim 6000 artikelen bekijken en bestellingen plaatsen. Nieuwe producten en aantrekkelijke acties krijgen volop aandacht in de on-line catalogus.

De Flying Insect Trap is een vliegenlamp die op een HACCP-verantwoorde manier vliegende insecten aantrekt. Volgens de firma is het ontwerp stijlvol, zodat de lamp zowel in keukens als in kantoren, restaurants en andere openbare gelegenheden het insectenprobleem discreet oplost.

Tot slot vraagt Bunzl aandacht voor de design verbandkoffer, die voldoet aan de Arbo B-norm voor verbandkoffers. Op de deksel is een pleisterdispenser ingebouwd. De pleisters kunnen op hygiënische wijze uit de dispenser worden getrokken en zijn direct gereed voor gebruik. In het kader van HACCP is er een speciale foodversie verkrijgbaar, met blauwe pleisters met metaalfolie. De koffer is voorzien van een beugel, zodat hij zowel aan de wand te monteren is als staand te plaatsen.

Informatie:
Bunzl Outsourcing Services
Amsterdam
(020) 409 72 49
www.bunzl.nl

Reageer op dit artikel